// POTPUNO ORGANSKI

Proizvodi

#

Kornišoni

Kiseli krastavčići kompanije S&S su pažljivo uzgojeni u organskim i kontrolisanim uslovima kako bi ovaj proizvod bio u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

#

Džem od šipurka

Džem od šipuraka je ukusan voćni proizvod sa blagom kiselkastom notom. Bogat je vitaminom C i antioksidansima, savršen za doručak ili kao dodatak jelima. Ovaj džem će dodati osvežavajući ukus svakom obroku.

#

Šampinjoni

Inovativna i organska proizvodnja pečuraka. Uzgajaju se u posebnim uslovima kako bi do Vašeg doma stigle sa svežinom i ukusom koji će Vas ubediti da ih ponovo probate.

#

Feferoni

Paprika uzgajana na najplodnijim zemljištima pod kontrolisanim uslovima dolazi do tegli gde postaje feferon koji je odličan dodatak mnogim jelima. Krajnji rezultat je kvalitetan, zdrav i ukusan proizvod.

#

Kiseli kupus

Kompanija S&S uzgaja kupus u uslovima koji odgovaraju standardima organske proizvodnje i vrhunskog kvaliteta. Osim što je veoma ukusan, kiseli kupus je i veoma zdrav, jer poseduje mnoge vitamine, minerale i korisne nutritijente.

#

Cvekla

Pasterizovana cvekla u tegli je ukusna i zdrava, sačuvana je njena prirodna hrskavost i nutritivna vrednost. Idealna za salate i obroke, bogata vlaknima i vitaminima. Praktičan i ukusan dodatak vašem jelovniku.

#

Očuvani proizvodi

Duži životni vek proizvoda dok kvalitet ostaje isti.

#

Ručno proizvedeni

Kvalitetni i pažljivo uzgajani proizvodi.

#

Prirodna hrana

Naši proizvodi su organski i uzgajani u prirodnim uslovima.

#

Besplatna dostava

Pružamo besplatnu dostavu za potrošače širom Srbije.